BEZ TABLETA I ODLASKA LIJEČNIKU: Jeste li znali da čir na želucu možete izliječiti za sedam dana ?! (RECEPT)

Jeste li znali da čir na želucu možete izliječiti za sedam dana, aproljev i upalu slijepog crijeva za samo pet sati, i to sve bez pomoći farmaceutske industrije?
Ono što će vam pomoći kod svih trbušnih infekcija i osloboditi crijevnih muka je kora nara.

Osušite je i čuvajte u kućnoj apoteci.

Recept:
Odnos suhih kora nara i kipuće vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šalicu ili čašu staviti 10-12 grama suhih kora nara i preliti ih sa 200 ml kipuće vode.

Pokriti tacnom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Nakon toga se može piti. Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo.

Primjena ovog lijeka je za svaku bolest drugačija.

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šalice (čaše). Nemojte ga cijediti. Ponovno poklopite točnom. Ako poslije 10 minuta osjetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proljev i njegovo liječenje je završeno.

Izlječenje za 5 sati od dizenterije, proljeva, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (upale slijepog crijeva) lijek treba konzumirati na sljedeći način:

Ako poslije 10 minuta niste osjetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili proljev, ili tifus, ili salmoneloza, ili kolera. Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovicu šalice. Proces liječenja nastavlja se i u naredna tri sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka liječenja.

Izlječenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (upale debelog crijeva), disbakterioza crijeva, potrebno je suhe kore nara konzumirati na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta možete ga piti. U toku dana popiti polovicu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite s konzumiranjem ujutro na prazan želudac, nakon buđenja, a posljednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba ga piti svakog dan, već svaki drugi – 1, 3, 5, 7 … To je dovoljno za kompletno izlječenje.

Ako želite nastaviti s tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana nakon prvog tretmana liječenja.

Za vrijeme liječenja – ne smijete konzumirati alkohol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *